duminică, iunie 4, 2023

Smart chess for smart people – 24 septembrie 2022

Must Read

Clubantreprenor.ro organizează sâmbătă, 24 septembrie 2022, concursul de șah pentru amatori „Smart chess for smart people”.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, situat pe Str. Ion Ghica, nr. 4, Sector 3, București.

Prezentare

Şahul, numit şi sportul minţii, dezvoltă şi modelează gândirea. Jocul de şah încurajează gândirea critică, creativă şi originală, dar şi demonstrează importanţa elaborării unui plan, a concentrării, şi arată consecinţele deciziilor luate.

Organizatorii le propun participanților la această competiție să îmbine utilul cu plăcutul – să joace șah de calitate, să cunoască potențiali parteneri de afaceri și să câștige o serie de premii.

Program

09,0009,30 – Sosirea participanților / Welcome Coffee

09,3010,00 – Ședința tehnică și tragerea la sorți

10,0013,00 – Meciuri Partea I

13,0014,00 – Prânz

14,0017,30 – Meciuri Partea a II-a

17,3017,45 – Ceremonia de premiere

Regulament

Competiția se adresează doar amatorilor. Nu este acceptată participarea jucătorilor de șah profesioniști.

Se va juca după sistemul elvețian. Toți jucătorii vor juca același număr de meciuri.

Într-un turneu de sistem elvețian, jucătorii nu sunt niciodată eliminați. În schimb, jucătorii sunt împerecheați în fiecare rundă. Numărul de runde este predeterminat, iar câștigătorul este cel care câștigă cele mai multe puncte până la sfârșitul turneului. Jucătorii câștigă de obicei un singur punct pentru o victorie și o jumătate de punct pentru o remiză, deși sunt posibile alte sisteme de punctaj. În fiecare rundă, fiecare jucător este asociat cu un adversar care are același număr sau un număr similar de puncte în turneu.

Concursul va fi supervizat de arbitrul de șah Florin Coman.

 

Premii

Locul 1 – 1.600 de lei

Locul 2 – 1.200 de lei

Locul 3 – 800 de lei

Și alte premii surpriză.

Fiecare participant va beneficia de o invitație la OUT OF OFFICE FEST by clubantreprenor.ro – sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane (Str. Cuțitul de Argint, nr. 26, București / Parcul Carol).

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

UniCredit Foundation alocă României și Bulgariei aproximativ 500.000 de euro pentru proiecte ce se adresează reducerii dezavantajelor educaționale

Primul Apel pentru Educație dedicat României și Bulgariei se încheie, 4 inițiative vor fi susținute Prima ediție a "Apelului...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img