duminică, iunie 16, 2024

Reuse Reduce Remix este modalitatea smart de a face shopping și de a vinde produsele din categoria fashion

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Moda sustenabilă nu este doar un trend trecător, ci din contră este un concept sănătos care devine un stil de viață.

Faptul că moda este una dintre marile industrii poluante care afectează mediul înconjurător și calitatea vieții pe pământ, ne determină să devenim din ce în ce mai conștienți, atenți și responsabili cu alegerile noastre atunci când facem shopping.

Cum puteți face shopping smart și sustenabil prin care vă puteți reîmprospăta stilul și garderoba și în același timp să protejați natura? Optând pentru achiziționarea de produse care sunt deja fabricate, ca de exemplu colecțiile second hand și outlet, dar și reintroducând în circuit produsele vestimentare pe care nu le purtați.

Cumpărături smart pe Remixshop.com

este unul dintre cei mai mari retaileri online de modă second hand și outlet din Europa. Disponibil pe 9 piețe europene, România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria, Remix susține și încurajează moda sustenabilă susținând motto-ul: Reuse Reduce Remix

Cumpărăturile inteligente (smart shopping) vă oferă libertatea de a obține mai mult și de a oferi mai mult. Pe puteți descoperi toate brandurile internaționale de top pe care le îndrăgiți, într-o varietate mare de produse, din colecții second hand și outlet de înaltă calitate. Zilnic sunt încărcate pe site peste 15.000 de produse, majoritatea fiind piese cu adevărat unice.

Prețurile articolelor de pe sunt mai mici față de prețurile de retail. Le puteți găsi cu reduceri mari de până la -80% și chiar -90%, iar prețurile scad surprinzător – le adăugați la favorite, le urmăriți zilnic și le puteți achiziționa la cel mai bun preț.

Bineînțeles, calitatea produselor de pe este fără compromisuri întrucât toate articolele sunt verificate manual.

Nu numai că economisiți bani atunci când faceți cumpărături de pe, dar ajutați să ne menținem planeta mai curată.

Vindeți simplu și ușor la Remix

Curățenia din șifonier este benefică atât pentru voi și garderoba voastră, cât și pentru planetă. Oferind hainelor pe care le-ați iubit cândva o a doua șansă, faceți și pe altcineva fericit.

Este foarte ușor, simplu și convenbil să: primiți o ofertă pentru hainele voastre, trimiteți hainele la și primiți imediat banii pentru articolele aprobate. Nu este nevoie să faceți fotografii sau să așteptați îndelung vânzarea articolelor pentru a primi plata. Puneți articolele într-un Remix Bag și trimiteți-l la. Remix aprobă sute de mărci. Dacă hainele voastre sunt bune de făcut cadou unui prieten, atunci vor fi și bune de vândut.

Cumpără și vinde pe Remixshop.com

Reuse Reduce Remix este modalitatea contemporană și mai inteligentă de a și de a articole vestimentare. Pe puteți descoperi revelații de modă second hand și outlet de la mărci renumite, la prețuri accesibile.

Așadar, bucurați-vă de ofertele grozave de pe și reîmprospătați-vă în mod constant stilul cu produse unice din colecții second hand și outlet și în tot acest timp veți face un bine pentru voi și pentru planetă. 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv