joi, aprilie 18, 2024

COS, liderul pieței de fit-out de birouri, își extinde la 3.000 mp reprezentanța principală din București și se relochează în noua clădire de birouri MIRO

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.
  • COS se relochează într-un spațiu de 3.000 mp la noua clădire MIRO, dezvoltată de investitorul belgian Speedwell.
  • 1.500 mp din noul spațiu va reprezenta o zonă modernă multifuncțională de evenimente și servicii, în special pentru noul val de inovatori din economie, industriile creative și marile companii care au nevoie să încurajeze gândirea creativă și transformarea la nivelul angajaților.
  • COS a atras recent fondul de investiții Sarmis în calitate de acționar majoritar al companiei, iar aceasta este parte din strategia de extindere a business-ului și de adresare de noi segmente din piață.

COS, liderul pieței de fit-out de birouri, își extinde reprezentanța principală din București și închiriază un spațiu de 3.000 mp în noua clădire MIRO din nordul Bucureștiului – zona Băneasa. Cei 90 de angajați din București ai companiei se vor reloca în noul spațiu în vara anului viitor.

Noul spațiu este de 3 ori mai mare decât actuala reprezentanță COS din București, iar aceasta este parte din strategia de extindere a companiei, atât din punct de vedere al acoperirii geografice, cât și din punct de vedere al segmentelor de piață adresate.

Fondul de investiții Sarmis s-a alăturat recent în calitate de acționar majoritar business-ului COS, iar acesta este un pas înainte în strategia comună de dezvoltare, recent anunțată. Suntem încrezători în perspectivele extraordinare de creștere pe care le avem în continuare, atât din punct de vedere geografic cât și din punct de vedere al noilor segmente de piață pe care ne vom concentra să le dezvoltăm în perioada următoare,” declară Christophe Weller, fondator COS.

Aproximativ jumătate din noua suprafață închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajații companiei și un spațiu extins de showroom pentru obiectele de design și mobilier furnizate de COS. Cealaltă jumătate va reprezenta un concept de spații multifuncționale contemporane, care vor putea fi închiriate de către companii pentru evenimente private, sesiuni de lucru, workshopuri, s.a.

De la acelați dezvoltator, Speedwell, COS a mai închiriat și pentru reprezentanța din Cluj – Napoca un spațiu în clăadirea Record Park. De asemenea, COS are reprezentanțe și în orașele Timișoara și Iași. COS estimează un volum de business de 30 milioane de euro pentru finalul anului 2021 și vizează în continuare expansiunea atât pe segmentul de amenajări interioare complete pentru spații de birouri, cât și pe segmentul medical (interioare pentru clinici și spitale), educațional (în special școli private) și al ospitalității (hoteluri și restaurante – design).

Activă pe piața locală din 1998, COS [cu denumirea inițială Corporate Office Solutions] este una dintre primele companii – integrator de soluții de amenajare a interioarelor înființate în România. Pe segmentul de fit-out de birouri este lider de piață, cu un portofoliu de peste 2.000 mari companii pentru care semnează amenajarea sediilor și reprezentanțelor oficiale. Între cele mai reprezentative sedii de birouri realizate de COS se numără sediile Microsoft, KPMG, Accenture, NTT, Porsche Engineering Cluj, Google, Nestle, Reckitt Benckiser, Secom, Takeaway București, MHP Cluj, Sector Labs Cluj, MHP și Mass Mutual la Record Park Cluj, Cognizant la Hexagon Bus Park Cluj.

COS deține parteneriate exclusive în România cu furnizorii Steelcase și Interface, lideri internaționali pe segmentele de mobilier, respectiv soluții pentru pardoseli, dar și cu fabrici, furnizori și producători locali de soluții personalizate de mobilier, pardoseli sau decorațiuni. 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

OFA UGIR: Viitorul producției agroalimentare va fi discutat la Iași pe 24 aprilie

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Universitatea de Științele...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv