joi, aprilie 18, 2024

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Ergo Asigurări SA și Ergo Asigurări de Viață SA de către SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA preia Ergo Asigurări SA și Ergo Asigurări de Viață SA.

SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA, parte a Grupului Signal Iduna, este activă pe piața asigurărilor de viață și de spănătate din România. Grupul SIGNAL IDUNA operează în România din iunie 2008, în principal pe piața asigurărileor private de sănătate, dar oferă și produse pe segmentele de asigurări de viață și asigurări de accidente.

Ergo Asigurări Generale și Ergo Asigurări de Viață oferă asigurări generale și asigurări de viață, fiind parte a grupului Ergo.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

OFA UGIR: Viitorul producției agroalimentare va fi discutat la Iași pe 24 aprilie

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Universitatea de Științele...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv