luni, februarie 6, 2023

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Ergo Asigurări SA și Ergo Asigurări de Viață SA de către SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA

Must Read

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA preia Ergo Asigurări SA și Ergo Asigurări de Viață SA.

SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA, parte a Grupului Signal Iduna, este activă pe piața asigurărilor de viață și de spănătate din România. Grupul SIGNAL IDUNA operează în România din iunie 2008, în principal pe piața asigurărileor private de sănătate, dar oferă și produse pe segmentele de asigurări de viață și asigurări de accidente.

Ergo Asigurări Generale și Ergo Asigurări de Viață oferă asigurări generale și asigurări de viață, fiind parte a grupului Ergo.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cătălin Rotaru este noul Director General al THETA Furniture & More

THETA Furniture & More, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții în amenajare interioară din România, anunță numirea...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img