joi, aprilie 18, 2024

Centrul medical Fiziorein asigură servicii de recuperare medicală

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Fiziorein este un centru medical din București, str. Petre Ispirescu, nr. 12, sector 5, fiind înființat în 2021 din dorința de a ajuta pacienții cu probleme medicale în specialitatea de recuperare medicală și medicină internă.

Centrul medical Fiziorein este un business medical pornit de la zero, în care cu multă pasiune, dăruire și perseverență încercăm zi de zi să facem bine cât mai mulți pacienți care ne trec pragul, explică Dr. Daniela Crăciun, fondator.

“Ne-am dorit de la început să oferim servicii de maximă calitate la prețuri corecte și nu am vrut să facem rabat de la calitate, așa că am contactat distribuitorul din România a aparaturiii italienești (Fisioline) și germane (Siemens) pentru a ne livra cele mai bune echipamente de lucru (laser de putere maximă 900, OPAF therapy, TECAR therapy,  ecograf  Siemens, etc.). Cu o investiție de 150.000 de euro în prima etapă în aparatură medicală de specialitate încercăm să ne ridicăm la înălțime și să ajutăm cât mai mult comunitatea noastră de pacienți”, a evidențiat Dr. Daniela Crăciun.

Avem vise mărețe și dorim în cel mai scurt timp posibil să devenim un nume în serviciile de recuperare medicală, a menționat Dr. Daniela Crăciun.

“Cea mai grea decizie a noastră a fost de a renunța la statutul de angajat și de a face pasul către antreprenoriat,  iar asta s-a întâmplat în plină pandemie, când ne-am dat seama că trebuie să mergem pe alt drum, drumul antreprenoriatului. Deși la început a fost ca o sperietură zdravănă și o frică de necunoscut, cu toate acestea mereu am avut convingerea că acesta este drumul ce trebuie urmat. Am început ușor, ușor să îmbinăm piese mici din imaginea puzzle-ului cel mare, dar pe parcurs ne-am lovit de diferite obstacole (legate de specialitatea de medicină internă, care în prezent este în contract cu casa de asigurări de sănătate, am avut întârzieri care ne-au încetinit un pic ritmul și ne-au pus în dificultate)”, a explicat Dr. Daniela Crăciun.

“Împreună recuperăm binele”

Cum cea mai bună afacere este cu divinitatea, începând cu sfârșitul lunii  septembrie avem în plan un proiect: “Împreună recuperăm binele”, un program  de ajutorare a unor copii cu nevoi speciale, în parteneriat cu o fundație umanitară, prin care fiecare copil beneficiază de 10 ședințe gratuite de recuperare medicală, iar fiecare pacient al nostru primește o diplomă de “Partener în recuperarea binelui”. Este un program prin care în fiecare lună o parte din veniturile noastre sunt distribuite pentru recuperarea medicală a copiilor.

Aparatură de recuperare medicală bazată pe realitate virtuală

Tot la nivel de proiecte așteptăm în luna octombrie să sosească aparatură de recuperare medicală bazată pe realitate virtuală, pentru tratarea unor afecțiuni complexe.

Pentru a ajunge la servicii medicale de calitate am știut de la început că avem nevoie de o echipă grozavă și bine pregătită, așa că am început selecția pe sprânceană a viitorilor colegi. Suntem o echipă și ne dorim să fim un grup unit și profesionist.

Contact Centrul medical Fiziorein

Str. Petre Ispirescu, Nr. 12, Sector 5, București

E-MAIL: fiziorein@yahoo.com

Telefon programări: 0725983930

 

Articol apărut în revista Club Antreprenor, ediția septembrie 2021

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv