vineri, decembrie 2, 2022

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații alături de fondul de investiții Sparking Capital în finanțarea oferită start-up-ului Bankata.ro

Must Read

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 180.000 euro acordată start-up-ului românesc Bankata.ro – o platformă digitală care analizează și compară în mod obiectiv toate produsele bancare disponibile clienților din România. Bankata.ro include informații și analize despre carduri de credit, conturi de investiții, credite de nevoi personale, credite ipotecare și imobiliare, urmând să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale și ale platformelor internaționale de plăți.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

„Am ales CEE Attorneys /Boanță, Gîdei și Asociații atât pentru know-how-ul lor în domeniul start-up și tehnologie, cât și datorită experienței echipei de avocați în zona de finanțări și drept bancar. Este al optulea proiect la care lucrăm împreună și, ca de obicei, apreciem parteneriatul cu CEE Attorneys și valoarea adaugată reală pe care o primim la fiecare colaborare”, a afirmat Cristian Negruțiu, fondator al Sparking Capital.

„Faptul că Sparking Capital a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai active fonduri de investiții din România, ne face să credem și mai mult în potențialul major pe care start-up-urile din tehnologie îl au nu doar pe plan local, ci și în regiune. În acest moment România este printre cele mai atractive hub-uri din Europa Centrală și de Est, ca dovadă și interesul fondurilor internaționale, alături de cele românești, în a susține business-uri din tehnologie care contribuie la digitalizarea unor domenii precum cel bancar, retail, marketing sau agribusiness”, a completat Sergiu Gîdei.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

 

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img