vineri, iulie 1, 2022

Un leader pe piața Cloud ERP anunță un nou director de operațiuni pentru România

Must Read

După dublarea cifrei de afaceri, unul din leaderii de pe piața Cloud ERP anunță numirea unui nou director de operațiuni pentru România. Cifra de afaceri a SoftOne România, membru al grupului de investiții Olympia, a crescut în 2019 cu 92% față de anul 2017.

În acest context, compania o promovează pe Alexandra Lucescu ca Director de Operațiuni pentru subsidiara din România, aceasta fiind o nouă poziție în cadrul companiei.

Alexandra Lucescu s-a alăturat echipei SoftOne România în urmă cu 4 ani, deținând anterior funcția de Director Comercial. Cu o experiență remarcabilă în vânzări, comunicare și marketing în industria de software, Alexandra a fost responsabilă de activitatea comercială SoftOne, ceea ce s-a reflectat în dublarea cifrei de afaceri în ultimii doi ani.

Alexandra Lucescu a preluat conducerea operațiunilor SoftOne România începând cu luna octombrie 2020 și va gestiona activitatea companiei în următoarea etapă de dezvoltare, coordonând întreaga echipă a filialei din România conform strategiei și viziunii grupului SoftOne.

Un lider de încredere

„Alexandra este un lider de încredere, cu o experiență dovedită în livrarea rezultatelor pe care ni le dorim. Fiind perfect calificată să pună în aplicare strategia noastră, sunt convins că se va concentra asupra calității operaționale din întreaga companie”, a declarat Antonis Karantonis, Director General, SoftOne Technologies.Am încredere absolută în capacitatea Alexandrei de a alinia soluțiile și serviciile inovatoare SoftOne cu practicile operaționale de top din industrie, astfel încât să extindem în continuare impactul SoftOne pe piața locală.”

„Strategia SoftOne nu a fost niciodată mai potrivită ca acum, întrucât companiile românești realizează că transformarea afacerilor este necesară pentru creșterea business-urilor”, a afirmat Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne Technologies. „Sunt extrem de motivată să coordonez întreaga activitate a companiei în următoarea etapă de dezvoltare pe piața locală și să asigur excelența operațională pe toate planurile.”

Peste 300 de angajați

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 7 ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.softone.ro/. 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cum să reziliezi un contract încheiat cu un prestator de servicii in România?

Dacă nu sunteți satisfăcut de serviciile oferite de un prestator de servicii, potrivit legislației din România, aveți posibilitatea de...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img