joi, iulie 18, 2024

UPLR – partener al mediului de afaceri și al instituțiilor statului

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

În data de 27 octombrie 2020 a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din România. Au fost ratificată componența noului Birou Executiv al Uniunii Profesiilor Liberale din România format din: Conf. Univ. Dr. Gheorghe Ialomițianu – Președinte, Dr. Dan Manolescu – Prim-Vicepreședinte, Cătălin-Daniel Fenechiu – Vicepreședinte.

Au fost prezentate și aprobate: raportul de activitate al Uniunii Profesiilor Liberale din România în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019, Proiectul Programului de activitate al Uniunii Profesiilor Liberale din România pentru anul 2020, Prioritățile Uniunii Profesiilor Liberale din România pentru anul 2020, Execuția bugetară la data de 30 septembrie 2020, organizarea celei de a XIII-a ediții a „Zilei Profesiilor Liberale din România”, înființarea unui Grup de lucru care să elaboreze proiectul legii-cadru a profesiilor liberale din România.

Gheorghe Ialomițianu este noul președinte

Camera Auditorilor Financiari din România a preluat conducerea UPLR prin intermediul dlui. Conf. univ. dr. Gheorghe Ialomițianu, prim vicepreședinte CAFR, pentru un mandat de 2 ani. Obiectivul principal al mandatului este ca UPLR să devină un partener al mediului de afaceri și Guvernului prin punerea la dispoziția sa a expertizei profesioniștilor liberali pentru a găsi cele mai bune măsuri de relansare a economiei.

UPLR consideră că principalul obiectiv pe care ar trebui să și-l propună programul guvernamental de relansare a economiei  ar trebui să fie menținerea locurilor de muncă și asigurarea sănătății populației. Epidemia cauzată de Coronavirus reprezintă o amenințare pentru economia națională și pentru nivelul de trai al cetățenilor. În timpul acestei crize sanitare, este vital să protejăm nu numai sectoarele critice ale economiei, ci și activele, tehnologia și infrastructura noastră. Însă, înainte de toate, trebuie să protejăm locurile de muncă și angajații.

Profesiile liberale pot contribui la reducerea birocrației din administrația publică

Profesiile liberale pot contribui la reducerea birocrației din administrația publică și la creșterea calității actului administrativ. Reducerea birocraţiei aduce un plus de valoare considerabil economiei româneşti deoarece atunci când eficiența și productivitatea sunt scăzute de apariția birocrației, efectele pot fi resimțite în performanța administrării.

Profesioniștii liberali simt cel mai bine pulsul economiei și sunt cei mai obiectivi parteneri care pot propune măsuri eficiente pentru sprijinirea mediului de afaceri.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv