joi, iulie 18, 2024

Allianz-Țiriac vine în sprijinul magistraților cu o asigurare de răspundere profesională unică pe piață

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Allianz-Țiriac lansează asigurarea de răspundere profesională dedicată magistraților, care îi protejează pe aceștia în situațiile în care au produs prejudicii statului român, în urma unor erori juridiciare din gravă neglijență, și sunt obligați să suporte aceste prejudicii printr-o hotărâre judecătorescă.

Polița reprezintă un sprijin real pentru magistrații din România, care sunt degrevaţi astfel de plata unor sume considerabile, pe care, în absența unei asigurări, le-ar datora statului.

Asigurarea Allianz-Țiriac acoperă, în varianta standard, prejudicii în limita a 250.000 de lei sau 500.000 de lei, suma asigurată fiind stabilită în funcție de propria evaluare a clientului.

Există posibilitatea încheierii poliței cu o sumă asigurată mai mare, de până la 500.000 euro, în anumite condiții. În plus, cheltuielile suportate de asigurat pentru exercitarea dreptului la apărare, se despăgubesc în cuantumul a 20% din valoarea sumei asigurate.

Allianz-Țiriac vine cu un produs unic pe piață, care îi ajută pe magistrați să își desfăsoare în continuare activitatea cu profesionalism și încredere. Suntem în permanență atenți la nevoile clienților și ne bucurăm că am reușit să găsim o soluție pentru eliminarea grijilor inutile privind repercusiuni costisitoare în cazul unor erori judiciare”, a declarat Marilena Bârliga, Director Divizie Market Management și Comunicare.

Perioadă de retroactivitate de 3 ani

Un beneficiu important, inclus în varianta standard a produsului, este existența unei perioade de retroactivitate de 3 ani. Aceasta înseamnă acoperire pentru prejudicii din erori judiciare săvârşite înainte de intrarea în valabilitate a poliţei, pe perioada de retroactivitate acoperită, dacă prejudiciile au fost constatate şi aduse la cunoştinţă asiguratului ulterior încheierii poliței, respectiv în timpul perioadei asigurate. Sunt acoperite prejudicii constatate printr-o decizie definitivă a instanței judecătorești. Perioada de retroactivitate poate fi extinsă până la 5 ani, cu o primă suplimentară.

Un beneficiu suplimentar pentru asigurații care decid să reînnoiască polița la Allianz-Țiriac este menținerea datei de retroactivitate, fără costuri suplimentare. Practic, la fiecare reînnoire, perioada acoperită retroactiv de Allianz-Țiriac se extinde automat cu 12 luni, iar prima de asigurare se menţine. De exemplu, dacă în primul an de asigurare poliţa se încheie cu perioada standard de retroactivitate de 3 ani, în anul 2 de asigurare perioada de retroactivitate acoperită de Allianz-Ţiriac va fi de 4 ani.

Magistraţii din România sunt obligați să încheie o asigurare de răspundere civilă profesională

Noul produs a fost creat pentru a răspunde schimbării cadrului legal, care obligă magistraţii din România să încheie o asigurare de răspundere civilă profesională. Caracteristicile produsului şi condiţiile de asigurare au fost conturate în urma discuţiilor cu reprezentanţii magistraţilor, pentru identificarea nevoilor acestora.

Produsul vine în sprijinul a peste 7.000 de magistrați – judecători și procurori – care activează în sistemul judiciar românesc și care se pot baza de acum înainte pe un partener de incredere, precum Allianz-Țiriac.

Asigurarea de răspundere destinată magistratilor vine în completarea unui portofoliu deja extins de asigurări de răspundere profesională oferit de Allianz-Țiriac, adresate experților din diverse domenii: medici, avocați, notari, experți contabili, auditori, practicieni în insolvență, mediatori, consultanți fiscali, brokeri de asigurări, etc.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv