joi, iulie 18, 2024

RTPR, prima firmă de avocatură care se alătură ARIR

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că RTPR (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA), una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, devine Membru Afiliat al ARIR.

RTPR oferă consultanță pentru companii, instituții financiare și antreprenori cu privire la o gamă largă de aspecte juridice și în cele mai provocatoare tranzacții, acoperind principalele arii de practică.

”Ne bucurăm că am devenit membri ai unei comunități atât de active și ne propunem ca împreună să contribuim la creșterea pieței de capital locale. Echipa noastră a fost implicată de-a lungul timpului în cele mai vizibile și complexe tranzacții de pe piața de capital din România, precum ofertele publice inițiale ale Purcari Wineries, Sphera Franchise Group, MedLife și Electrica, primul program de emisiuni de obligațiuni ipotecare din domeniul bancar, în valoare de 1 miliard EUR, asistând Barclays Bank PLC în calitate de aranjor pentru emitentul Alpha Bank România sau Autonom Services S.A. în legătură cu prima emisiune de obligațiuni corporative. Lucrăm cu companiile românești în etapele majore ale dezvoltării afacerii și îi încurajăm să iasă din perspectiva limitată a creșterii organice și să exploreze opțiunile atractive oferite de piața de capital.”, a subliniat Mihai Ristici, Partener, RTPR.

”Suntem continuu preocupați să venim în sprijinul comunității noastre și să construim proiecte cu impact pentru întreaga economie. Asocierea cu RTPR aduce forțe noi Asociației și deschide direcții de acțiune asupra cărora ne vom apleca în perioada următoare. Susținem dezvoltarea pieței de capital și credem în companiile românești care au potențialul să își sporească valoarea generată.”, a declarat Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR.

RTPR este inclusă în mod constant pe primele poziții în clasamentele realizate de Legal 500, Chambers și IFLR1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale pentru diferite arii de practică. Practica de Piețe de capital este clasată în banda 1 pentru al zecelea an consecutiv de către Legal 500, iar IFLR1000 o plasează în prima poziție (atât în categoria Equity, cât și Debt) pentru al șaptelea an consecutiv. Alte domenii precum Corporate/M&A, Drept bancar și finanțări, Soluționarea disputelor, Dreptul concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și construcții, Dreptul muncii și Dreptul proprietății intelectuale sunt de asemenea cotate în prima poziție.

O echipă de peste 40 de avocați

Echipa RTPR, formată din peste 40 de avocați, gestionează unele dintre cele mai sofisticate, solicitante și de anvergură tranzacții, participând în ultimii ani la proiecte de referință în România și în regiune.

RTPR este a treia organizație care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România în calitate de Membru Afiliat.

ARIR a fost înființată în noiembrie 2018

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania și Transgaz ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA și RTPR au devenit Membri Afiliați.

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR)

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania și Transgaz s-au alăturat ca Membri Asociați, INNOVA Project Consulting și ENVISIA ca Membri Afiliați.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv