miercuri, iunie 12, 2024

Un nou parc industrial la Arad

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț  s-a întâlnit cu managerul dezvoltatorului de parcuri industriale VGP România, Adrian Crizbășianu.

200.000 mp de spaţii industriale

VGP a achiziționat de curând un teren amplasat la intersecţia a două căi importante de comunicaţii auto din proximitatea municipiului, respectiv DN 69 Timişoara-Arad și Autostrada A1. Pe terenul în suprafață totală de  39 de hectare urmează să se dezvolte până la 200.000 mp de spaţii industriale potrivite pentru industria ușoară, operațiunile de preasamblare auto, precum și hub-urile de distribuție/curier.

Acces direct la A1

„România are încă multe de oferit în ceea ce priveşte dezvoltările logistice. Achiziţia unui nou teren în vestul ţării cu acces direct la A1, începută înainte de pandemie şi finalizată cu succes, confirmă angajamentul VGP de a deveni un partener de încredere şi în România pentru companiile care au nevoie de spaţii industriale de calitate.”, a declarat Adrian Crizbăşianu, country manager, VGP România.

„Nu putem decât să ne bucurăm că în contextul pandemiei și a implicațiilor pe care le are aceasta asupra economiei locale, dar chiar și mondiale, în județul nostru, în municipiul nostru există un investitor care achiziționează o suprafață de teren importantă destinată construirii unor hale industriale în vederea unor investiții ulterioare în producție, generându-se astfel noi locuri de muncă. Suntem siguri că acesta este doar începutul, Primăria Arad fiind întotdeauna un partener al investitorilor convinsă fiind că pentru arădeni sunt foarte importante locurile de muncă și dezvoltarea economică.”, a afirmat la finele întâlnirii primarul Călin Bibarț.

Lucrările la prima clădire vor începe în curând

Dezvoltatorul a obținut deja autorizația de construcție, iar lucrările la prima clădire vor începe în curând, cu termen de finalizare a doua jumătate a anului viitor.

Grupul VGP este prezent în douăsprezece țări europene, cu un număr total de  72 de parcuri industriale.  Filiala română deține în prezent parcuri active în Timișoara și Sibiu.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv