joi, iulie 18, 2024

Bunnyshell, platforma de management pentru cloud, a atins pragul de 1.000 de clienți

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

La numai 2 ani după lansarea versiunii beta, Bunnyshell, o platformă de management și automatizare a infrastructurii cloud, a atins pragul de 1.000 de clienți. Este o realizare importantă pentru companie, deoarece au trecut cu succes de faza de testare a produsului pe piață – sau de identificare a product-market-fit. 

Conform echipei Bunnyshell, atingerea acestui prag este dovada faptului că au creat un produs care adresează și rezolvă o nevoie din piață și care poate ajuta business-uri la nivel global.

”Creșterea unei companii SaaS este o provocare. Ne-am petrecut ultimele luni testând și îmbunătățind tehnologia din spatele platformei Bunnyshell. De asemenea, am lucrat intens pentru a măsura și înțelege cum se potrivește produsul nostru pe piața actuală. Acum că am identificat product-market-fit-ul, echipa lucrează pentru a prelua și a implementa cât mai mult feedback de la clienții noștri. În continuare avem aceeași misiune: să aducem cât mai multă valoare utilizatorului final, indiferent de aptitudinile tehnice pe care le are acesta. Acum suntem o echipă mai mare, mai matură și continuăm să creștem. Avem multe cereri de la clienții noștri în ceea ce privește funcționalitățile platformei, ceea ce ne face să credem că există o adevărată cerere pe piață, la nivel internațional.” a declarat Alin Dobra, CEO, Bunnyshell.

Bunnyshell s-a lansat în 2018

Bunnyshell s-a lansat în 2018 ca o platformă DevOps pentru managementul infrastructurii cloud. De atunci, platforma este în proces de îmbunătățire, transformându-se într-o soluție de infrastructură cloud de a doua generație. Platforma permite utilizatorilor să creeze și gestioneze aplicații și site-uri și ajută companiile să își scaleze creșterea.

Principalii clienți

Principalii clienți ai platformei sunt afacerile de tip SaaS, serviciile de management pentru servere (MSP) și magazinele online (Ecommerce). Recent, echipa Bunnyshell a observat o creștere și în numărul de clienți din rândul companiilor SMB și de tip Enterprise.

Companiile mici și mijlocii însumează aproximativ 90% din afacerile din piața globală. În urma digitalizării rapide, aceste afaceri se mută în mediul online și încep să utilizeze tehnologie de tip cloud. Bunnyshell vine în sprijinul acestor companii și le oferă o infrastructură cloud care le scade costurile și crește eficiența afacerii.

În următoarea etapă de creștere a produsului, echipa Bunnyshell se va concentra pe înțelegerea clienților și pe îmbunătățirea principalelor funcționalități.

”Ne concentrăm pe îmbunătățirea funcționalităților, experiența utilizatorului și experiența de development. În ultimele luni, ne-am dat seama că Bunnyshell poate aduce valoare oricărui developer, la nivel global. Pe măsură ce lucrăm la produs și discutăm cu clienții noștri, descoperim că există mai multe modalități prin care produsul nostru poate să fie de ajutor. Acest lucru ne demonstrează că produsul aduce o soluție cerută de piață.”, a subliniat Silviu Croitoru, Chief Product Officer, Bunnyshell.

Bunnyshell funcționează cu platforme precum Google Cloud și Amazon Web Services și deține parteneriate cu diverse companii, printre care Digital Ocean și Cloudflare.

Depășirea pragului de 1.000 de clienți vine imediat după anunțul unui update important al produsului Bunnyshell, care a îmbunătățit considerabil experiența utilizatorilor și a introdus noi funcționalități.

Echipa Bunnyshell, formată acum din 15 membri, este în căutarea unor candidați pasionați de startup-uri care să li se alăture pentru a îndeplini misiunea platformei: democratizarea cloud-ului.

Despre Bunnyshell

Bunnyshell este o soluție de infrastructură cloud de a doua generație, destinată aplicațiilor și site-urilor care își doresc 100% disponibilitate și fiabilitate.

Dintr-o mare varietate de soluții oferite clienților, se remarcă următoarele funcționalități:

  • Setarea serverelor pe diferite platforme cloud
  • Lansarea și aprovizionarea aplicațiilor
  • Implementarea și monitorizarea aplicațiilor
  • Scalare automată și load-balancing

Cel mai mare avantaj al platformei este că reduce timpul petrecut zilnic pe gestionarea infrastructurii cloud, totul cu numai câteva clickuri.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv