joi, iulie 18, 2024

Veeam raportează cel mai bun trimestru II din istoria companiei

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Veeam Software, lider în soluțiile de backup care furnizează Cloud Data Management, a anunțat o creștere a veniturilor recurente anuale (ARR) de 20% în al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – acesta fiind cel mai bun trimestru II din istoria de 14 ani a companiei. Mai mult decât atât, Veeam a înregistrat cele mai bune rezultate pentru abonamente la produsul cu creșterea cea mai rapidă, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, cu o creștere a vânzărilor în al doilea trimestru al acestui an de 89% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – și totodată, o creștere de 75% în total abonamente.

Veeam România are peste 600 de angajați

“Creșterea continuă a companiei Veeam și succesul acesteia reprezintă o confirmare a viziunii și angajamentului nostru solid pentru inovație. Sunt mândru că Veeam România, o echipă construită de la zero în numai cinci ani, și care astăzi numără mai bine de 600 de angajați și-a adus contribuția prin parteneriate solide cu clienții, precum și prin colaborări continue cu partenerii noștri, pentru a livra soluții de Cloud Data Management pentru companii, indiferent de mărimea acestora și pentru a contribui la dezvoltarea rapidă a transformării digitale”, a spus Andrei Romanescu, Director General Veeam Software România.

Andrei Romanescu
Andrei Romanescu

“Pe fondul tranziției angajaților la noul mediu de lucru de acasă, protecția datelor și disponibilitatea acestora sunt acum mai importante ca niciodată”, a declarat Bill Largent, CEO Veeam. “Așa cum angajatorii trebuie să protejeze sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților, tot așa aceștia trebuie să implementeze planuri solide de continuitate a afacerilor și să protejeze cel mai important activ al companiei – datele. Pe parcursul celui de-al doilea trimestru al acestui an, Veeam a continuat să își accelereze planurile de creștere alături de ecosistemul nostru larg de parteneri și am menținut, de asemenea, principiul de a pune clientul pe primul loc. Eforturile noastre de inovație, împreună cu rezultatele recente ale companiei, vor face din 2020 un an istoric și semnificativ pentru Veeam și pentru partenerii noștri.”

Managementul datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru organizații, însă astăzi acest lucru se întâmplă mai mult decât oricând. Ceea ce s-a schimbat este modul de lucru al oamenilor, iar acest lucru determină companiile să își revizuiască planurile de continuitate a afacerilor, lucru ce face ca managementul datelor să devină o prioritate pe agenda IT a oricărei companii”, a declarat Daniel Fried, Director General (GM) și Vicepreședinte Senior (SVP) Veeam zona EMEA și global. ”Niciodată n-a fost mai important să colaborăm și să ne ascultăm clienții și partenerii în timp ce afacerile trec prin aceste schimbări. Ecosistemul nostru de parteneri reprezintă cheia succesului nostru, iar parteneriatele sunt critice în timp ce susținem afacerile care se transformă digital.

VeeamON 2020 a avut 30.000 de participanți din 148 de țări

Un aspect major al trimestrului al doilea din acest an a fost reprezentat de VeeamON 2020, cel mai important eveniment online de gestionare a datelor din lume. Inițial planificat ca un eveniment fizic în Las Vegas, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta s-a transformat într-un eveniment ce s-a desfășurat timp de două zile online. Cu aproximativ 30.000 de participanți din 148 de țări, Veeam a oferit o experiență digitală interactivă pentru partenerii și clienții săi, având peste 40 de sesiuni, demonstrații și configurări avansate ale produselor Veeam, alături de ideile cheie ale directorilor Veeam și ale invitaților din industrie din partea IBM, Microsoft, NetApp, VMware, Pure Storage și IDC. Mai mult decât atât, pe lângă lansarea Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3, Veeam a oferit o avanpremieră unică a produselor ce urmează a fi lansate pe piață, incluzând o primă previzualizare a Veeam Availability Suite v11, precum și a Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5.

Veeam a debutat în 2020 cu achiziția de către Insight Partners la o valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari, urmată de cea mai mare lansare de produs – Veeam Availability Suite (VAS) v10, cea mai robustă soluție din domeniu pentru administrarea completă a datelor și protecția mediilor cloud-hibrid. Ambele anunțuri au reprezentat repere majore ce schimbă jocul atât pentru Veeam, cât și pentru industria tech”, a spus Danny Allan, Chief Technology Officer (CTO) și Viceprepreședinte Senior (SVP) al strategiei de produs la Veeam. “Cu deja șase lansări de produse în 2020, avem în plan 12 în total pentru acest an, incluzând lansarea Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5 spre finalul anului. Cererea pentru Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a explodat în parte datorită noului mediu de lucru de acasă, înregistrând cel mai bun trimestru până în prezent pentru acest produs. Lansările recente de produse, precum și cele viitoare, aduc clienților beneficii semnificative, reprezentând un aspect ce ne diferențiază în piață și ne oferă o traiectorie solidă de creștere.

Despre Veeam Software

Veeam este lider în soluțiile de Backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o singură platformă pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloud-ului hibrid și securizarea datelor. Cu peste 375.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 83% din Fortune 500 și 68% din Global 2.000, rezultatele de satisfacție ale clienților Veeam sunt cele mai mari din industrie, de 3,5 ori mai mari decât media acesteia. Ecosistemul Veeam bazat 100% pe distribuție include parteneri globali, inclusiv HPE, NetApp, Cisco și Lenovo în calitate de distribuitori exclusivi. Veeam are birouri în peste 30 de țări. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe Twitter @veeam.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv