vineri, iulie 19, 2024

Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel din cadrul parteneriatului Google Cloud

Începând cu luna iulie 2020, Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat agilitate și performanță în implementarea soluțiilor Google Cloud. În ultimii 2 ani, Zitec a dezvoltat un program de colaborare solid împreună cu Google Cloud, urmărind creșterea impactului în business pentru clienții Zitec cu ajutorul serviciilor cloud, facilitarea accesului la tehnologii și soluții de ultimă generație, dar și specializarea echipei Zitec prin parcurgerea unor programe intensive de training în domenii precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Începând cu luna iulie 2020, Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat agilitate și performanță în implementarea soluțiilor Google Cloud. În ultimii 2 ani, Zitec a dezvoltat un program de colaborare solid împreună cu Google Cloud, urmărind creșterea impactului în business pentru clienții Zitec cu ajutorul serviciilor cloud, facilitarea accesului la tehnologii și soluții de ultimă generație, dar și specializarea echipei Zitec prin parcurgerea unor programe intensive de training în domenii precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering.

Alături de experiența recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, titlul de Google Cloud Premier Partner completează parteneriatul început în anul 2018, perioadă în care Zitec a demonstrat capacitatea de a folosi produsele Google Cloud pentru a dezvolta soluții inovatoare și noi oportunități pentru clienții săi, în cloud. Printre clienții Zitec care utilizează soluții și servicii Google Cloud se numără și Adore Me, o companie digital first, producător și retailer online american de lenjerie și produse vestimentare pentru femei, Vivre, cel mai mare magazin online pentru mobilă, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, prezent în 9 țări, sau Instant Factoring, primul fintech românesc de factoring online.

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud în arii diverse precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering, cu experiență demonstrată în implementarea soluțiilor Google Cloud în toate industriile și în medii de business diverse.

„Faptul că am devenit Google Cloud Premier Partner este o recunoaștere a experienței echipei noastre în utilizarea soluțiilor cloud de-a lungul timpului. Încă din 2007, am fost printre primele companii din România care au implementat soluții cloud pentru clienți, oferindu-le acestora servicii inovatoare și noi oportunități eficiente de business. Suntem mândri că din echipa noastră fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud, care au participat constant la sesiuni de training complexe și a căror experiență internațională, prin lucrul cu clienți din 20 de țări, le aduce un plus de know-how relevant și rar pe piața autohtonă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.  

Zitec devine Google Cloud Premier Partner după ce, în anul 2017, a devenit Google Premier Partner și pentru experiența în furnizarea soluțiilor de creștere a veniturilor clienților prin servicii de digital marketing Google. Cele două titluri se alătură seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec, împreună cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de soluții e-commerce în cloud VTEX și UiPath.

Peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente. În calitate de Premier Partner, Zitec va continua să ofere clienților servicii de înaltă calitate în consultanță și implementarea soluțiilor Google Cloud, dar și conexiune rapidă la pulsul piețelor și la tendințele în tehnologie, la echipa de specialiști Google Cloud și la resurse actualizate de informație.

Despre Zitec

 Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud Partner, precum și singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020 și “Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards 2020. În 2019, Zitec a fost declarat “Best Workplace” la Romanian Business Services Awards și a primit Premiul Juriului pentru “Angajatorul anului” la Romania Insider Awards, după ce, cu un an în urmă, s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes. Campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național – #cei1024 – a fost premiată cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards și “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 și 2019, precum și premiu la Categoria “Parteneriat Intersectorial”, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv