vineri, iulie 19, 2024

10 opere de artă vor fi atracția principală a Parcului Corbeanca în perioada imediat următoare

Compania ESSA, deținută de omul de afaceri Eugen Saulea, este sponsor al Taberei de sculptură în piatră „ARMONIE”, care se va desfășura în perioada 1.08.2020 – 5.09.2020 în incinta Parcului Corbeanca.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Compania ESSA, deținută de omul de afaceri Eugen Saulea, este sponsor al Taberei de sculptură în piatră „ARMONIE”, care se va desfășura în perioada 1.08.2020 – 5.09.2020 în incinta Parcului Corbeanca.

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național cu fonduri nerambursabile de circa 18.000 de euro. Până acum, proiectul a atras sponsorizări totale în valoare de aproape 30.000 de euro.

În această perioadă, primăria Corbeanca, împreună cu Consiliul Județean Ilfov finalizează amenajarea unui parc de aproximativ trei hectare în localitate. În acest context, oficialii au organizat un eveniment cultural de mare anvergură care să aibă un impact asupra locuitorilor comunei, dar și să atragă turiști din zonele limitrofe.

„Pe termen mediu și lung estimăm ca acest parc și zona culturală incluzând Centrul Cultural și Amfiteatrul să devină obiective cât mai atrăgătoare, în circuite turistice și nu numai, în completarea Bisericii din secolul al XVIII, școala secolului XIX, stejarul secular – amintire a Codrilor Vlăsiei”, spune Alexandru Baku, Project Manager al Taberei de sculptură în piatră Armonie.

Grupul țintă principal – cei 18.000 de locuitori ai comunei

Conform declarațiilor sale, scopul taberei de sculptură în piatră „Armonie” este de a oferi o notă de autenticitate parcului Corbeanca iar proiectul se adresează ca grup țintă principal celor 18.000 de locuitori ai comunei, în creștere ca urmare a ritmului tot mai mare al construcțiilor și apropierea de viitoarea autostradă de centură a capitalei.

„Spectacolul taberei va deveni un loc în care se vor intersecta generații diferite (cu accentul pe educare prin artă a tineretului) cât și a celor două categorii majore de locuitori nativi și noii veniți”, explică Baku. Al doilea grup țintă este reprezentat de către locuitorii unităților administrative limitrofe comunei (Buftea, Otopeni, Balotești sau Periș). „Ca urmare a transformării parcului în zonă de artă suntem siguri că vom intra în circuitul turistic, ca obiectiv în drumul spre aeroport sau la Valea Prahovei”, mai spune Alexandru Baku.

Deschiderea taberei va avea loc în ziua de 01 august 2020

Deschiderea taberei va avea loc în ziua de 01 august 2020 ora 11.00 în incinta parcului (strada Dispensarului), iar festivitatea de închidere şi decernarea premiilor în ziua de 05 septembrie 2020.

Artiști consacrați

La tabără vor participa artiștii consacrați Anton RAŢIU, Jorge MAFU, Dorin LUPEA, Titi CEARĂ, Ovidiu Ştefan TOADER, Dinu CÂMPEANU, Andrei MARINA, Radu DUMITRU, George TĂNASE şi Bogdan BREZA.

Despre ESSA

Compania ESSA, fondată în 2010, este astăzi unul dintre cei mai mari jucători din piața serviciilor de trade marketing și vânzări din țară. Printre serviciile din portofoliul companiei se numără recrutare și plasare forță de muncă, BTL & evenimente, servicii management POSM (materiale comunicare), call center și merchandising. În prezent, ESSA oferă servicii în sistem leasing și outsource pentru peste 30 de clienți, furnizori și producători ce sunt leaderi în categoriile în care activează, dar și pentru marile lanțuri de retail precum Carrefour, Kaufland, , Auchan, Metro Cash &Carry și Mega Image.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv