vineri, iulie 19, 2024

Guia Naghi și Partenerii anunță cooptarea Otiliei Vîlcu în rolul de coordonator al practicii de concurență

Guia Naghi și Partenerii (GNP) anunță cooptarea Otiliei Vîlcu în rolul de coordonator al practicii de concurență. Otilia va coordona eforturile echipei de specialitate sub îndrumarea Manuelei Guia, avocat partener coordonator al GNP.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Guia Naghi și Partenerii (GNP) anunță cooptarea Otiliei Vîlcu în rolul de coordonator al practicii de concurență. Otilia va coordona eforturile echipei de specialitate sub îndrumarea Manuelei Guia, avocat partener coordonator al GNP.

Otilia a dobândit de-a lungul anilor o vastă experiență în materia concurenței, fiind implicată în investigații ale Consiliului Concurenței și ale Comisiei Europene privind fapte de concurență și ajutor de stat, în notificări complexe de operațiuni de concentrare economică, în proiecte de analiză și regândire a modelului de activitate, inclusiv implementarea de sisteme de distribuție exclusivă, agenție, franciză.

“Sunt fericită să reiau activitatea alături de oameni dragi, profesioniști și persoane talentate și dedicate, alături de care sunt entuziasmată să privesc spre viitor și de care mă leagă dincolo de orice dubiu aceleași valori și aceeași dorință de a asista fiecare client GNP la cel mai înalt standard de calitate și performanță. Entuziasmul nu apare doar în considerarea proiectelor interesante sau de anvergură, ci mai ales în considerarea aventurii GNP – și potențialul pe care promite să îl îndeplinească. În rolul de coordonator al echipei de concurență GNP, am toată încrederea că vom reuși să consolidăm o practică de concurență de excepție, pe măsura talentului și ambiției echipei GNP. Mi-am propus ca GNP să continue să fie prezentă în cele mai importante investigații ale Consiliului Concurenței, să continue să primească mandate privind analize referitoare la măsuri de ajutor de stat, și, un proiect drag mie, mi-am propus să dezvoltăm programul de compliance în dreptul concurenței, implementând structuri organizatorice eficiente și abordabile la nivelul clienților noștri pentru a le permite acestora ca personalul lor să fie în măsură să prevină și să gestioneze în mod corect orice situație ce ar putea prezenta risc de faptă anticoncurențială”, spune Otilia Vîlcu.

Otilia a asistat clienți din domeniul Retail, FMCG, telecom, asigurări, leasing, HoReCa

Otilia a asistat clienți din domeniul Retail, FMCG, telecom, asigurări, leasing, HoReCa. Dintre proiectele de succes cele mai recente amintim regândirea cadrului contractual în relația cu furnizorii și cu consumatorii pentru un important comerciant în contextul modificărilor legislative la nivel european privind protecția furnizorilor de produse alimentare și protecția sporită a consumatorilor; asistență și reprezentare în fața autorității de concurență în investigații privind domeniul forestier, cel al utilajelor agricole, financiar (asigurări și leasing), turism, online. Totodată, recent, Otilia a coordonat echipa care a realizat formalitățile juridice pentru accesarea de ajutor de stat în contextul pandemic curent pentru doi mari operatori de transport.

„Cooptarea Otiliei în rolul de coordonator al echipei de concurență reprezintă o mișcare absolut naturală având în vedere valorile comune care ne reunesc, precum și încrederea reciprocă. Sunt convinsă că Otilia, prin pasiunea și experiența ei, va duce mai departe practica noastră de concurență, pe care calitatea proiectelor și succesele reportate să continue să o recomande pe piața avocaturii din România”, a declarat Manuela Guia avocat partener coordonator GNP.

Despre GNP

GNP este o societate de avocatură creativă și versatilă, care oferă consultanță și asistență juridică de specialitate la cele mai înalte standarde. Având peste 17 ani experiență în domeniul avocaturii de afaceri, avocații GNP au fost implicați în proiecte complexe, oferind pentru clienți cele mai potrivite soluții, perspective inovative și practice. În centrul angajamentului pe care avocații GNP și-l asumă față de clienți se află conștientizarea provocărilor mediului de afaceri cu un accent deosebit pe: asigurarea calității serviciilor în relația cu clienții, asigurarea calității sfaturilor furnizate, asigurarea calității în abordarea fiecărei situații, acordarea unei atenții ridicate detaliilor și concentrarea pe strategii de afaceri solide care sunt în măsură să ofere rezultate eficiente.

GNP are expertiză în practici precum pharma, concurență, litigii, GDPR, IP etc., reprezentând clienți care activează în domenii care variază de la IT și telecom până la transport, retail, agricultură, industria producătoare, servicii etc. 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv