luni, aprilie 22, 2024

Simona Marin va conduce Departamentul de Banking and Finance al Dentons România

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură la nivel global, o promovează pe Simona Marin, Partener, la conducerea departamentului de Banking and Finance din cadrul biroului din București, urmând ca aceasta să coordoneze o echipă formată din 16 avocați, dintre care 3 parteneri și 3 counsel.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură la nivel global, o promovează pe Simona Marin, Partener, la conducerea departamentului de Banking and Finance din cadrul biroului din București, urmând ca aceasta să coordoneze o echipă formată din 16 avocați, dintre care 3 parteneri și 3 counsel.

Perry Zizzi, Managing Partner al biroului Dentons din România, a declarat: “Numirea Simonei in acest rol important, precum si angajarea, în ultimele luni, a mai multor specialiști, asigura departamentului de Banking and Finance o poziție de lider pe piața din România și din Europa Centrala și de Est (CEE). Acest pas este parte integranta din strategia ‘Dentons România 2.0’ de a ne consolida expertiza în ariile de practică cheie, pentru a răspunde solicitărilor clienților la nivel local și internațional”.

Simona Marin este Partener specializat în drept anglo-saxon, cu o experiență de peste 15 ani, acumulată atât in Romania cât și în alte jurisdicții din CEE. De-a lungul carierei sale de până acum a condus cu succes tranzacții de anvergură, atât de partea băncilor și a altor instituții financiare precum și de partea investitorilor în aceste proiecte.

În ultimele 12 luni, membrii echipei noastre au fost implicați în mai multe tranzacții din domeniu, prin raportare la valoarea acestora, decât oricare altă firmă de avocatură din România. Mă simt onorată pentru că mi se acordă oportunitatea de a coordona activitatea unei grup de profesioniști de acest calibru”, a declarat Simona Marin, Partener și Coordonator al Departamentului de Banking and Finance, în cadrul biroului Dentons din România. “Clienții noștri ne caută și ne recomandă acum mai mult ca oricând pentru că îi putem ajuta să treacă prin această perioadă dificilă și să adopte o abordare pragmatică pentru (re)structurarea, negocierea și finalizarea tranzacțiilor. Criza aduce schimbare – iar când schimbarea este bine gestionată, are potențial de creștere și îmbunătățire a activității. Facând parte dintr-o firmă cu expertiză globală, suntem pregatiți să ne ajutăm clienții să maximizeze aceste oportunități”, a adăugat aceasta.

Simona Marin s-a alăturat echipei Dentons la finalul anului trecut venind de la casa de avocatură CMS și este recunoscută ca avocat de top specializat în domeniul financiar-bancar, atât la nivel local, cât și internațional. Publicațiile juridice cum ar fi Chambers Europe, Legal 500 și IFLR 1000 o recomandă, iar în ediția Chambers Europe 2019 este apreciată pentru abilitatea de a găsi soluții împreună cu clientul și angajamentul față de obținerea unor rezultate satisfacatoare.

Clienți prestigioși

Printre clienții echipei de Banking and Finance din Dentons Romnia se numără și Erste Group, Raiffeisen, Societe Generale, UniCredit și ING, instituții financiare internaționale precum BERD, Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre, și Banca Internațională de Investiții , precum și unii dintre cei mai mari investitori de pe piață, inclusiv AFI Europe, NEPI Rockcastle și Sonae Sierra.

Echipa Dentons Romania, sub coordonarea lui Perry Zizzi, furnizează clienților soluții juridice pragmatice și eficiente. În peste două decenii de la înființare pe piața din România, firma a fost implicată în tranzacții cheie, asistând clienți locali și internaționali din numeroase sectoare de activitate. Cele mai importante arii de practică includ drept financiar-bancar, dreptul pieței de capital,  drept imobiliar, drept societar, dreptul muncii, energie și infrastructură, concurență și litigii.

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.  www.dentons.com

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv