luni, aprilie 22, 2024

Raiffeisen Leasing lanseaza programul de sustinere a producatorilor romani si a economiei romanesti prin leasing financiar

Raiffeisen Leasing lanseaza programul de sustinere a producatorilor romani si a economiei romanesti prin leasing financiar „”asa cum trebuie” #restartafacere  #restarteconomie

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Raiffeisen Leasing lanseaza programul de sustinere a producatorilor romani si a economiei romanesti prin leasing financiar „”asa cum trebuie” #restartafacere  #restarteconomie

 Scopul programului este de a sprijini producatorii romani, dezvoltarea productiei interne, pastrarea locurilor de munca si relansarea economiei romanesti, in contextul COVID-19.

Raiffeisen Leasing vine cu un program care sa ajute la restartul afacerilor romanesti dupa ce a acordat initial masurile de sprijin necesare clientilor afectati de pandemia COVID-19, masuri in urma carora compania a suspendat plata ratelor pentru un numar de 1187 de clienti.

Principalul avantaj al campaniei pentru sustinerea producatorilor romani este costul de finantare, care  inseamna o reducere de 0,5% fata de dobanda standard, zero comision de  administrare in primul an de leasing si 5% avans, posibil prin programul de garantare europeana  COSME, pentru tranzactiile eligibile.  In plus, programul ofera clientilor pana la 6 luni CASCO  gratuit si reduceri la cotele de asigurare.

„Am continuat sa ne uitam spre viitor, la ce putem face si cum putem ajuta in contextul COVID-19. Am simtit un entuziasm si o dorinta de revenire puternica si din randul clientilor nostri si suntem aici pentru a-i sustine. Avem marele avantaj de a face parte dintr-un grup financiar puternic, cu o pozitie foarte buna de capital, care a dovedit sustenabilitate, responsabilitate si soliditate in piata si in alte momente critice pentru economie si care nu si-a stabilit niciodata o strategie doar pe termen scurt. Prin urmare, perspectivele sunt imbucuratoare pentru noi, putem ajuta la renasterea business-ului romanesc si o vom face.” a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Pentru a face posibila revenirea economiei romanesti, resursele programului vor fi directionate catre sectoarele economice cu valoare adaugata in economie, catre companii romanesti, care produc sau comercializeaza bunuri finantabile in leasing financiar din domeniile constructii, agricultura, transporturi si auto, domenii cu ponderi foarte importante in economie.

„Ramanem constienti de faptul ca tot acest context creat de COVID-19 va continua sa aiba implicatii importante in viata noastra insa suntem pozitivi si increzatori ca totul va fi bine daca ne unim fortele sa ajutam, sa fim aproape de clientii si partenerii nostri.

Ne asteptam la rezultate foarte bune pe aceasta campanie. Prioritatea Raiffeisen Leasing ramane sustinerea cilentilor, mentinerea continuitatii afacerilor lor si dezvoltarea continua a activitatii, prin leasing asa cum trebuie, corect, responsabil si sustenabil” a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt in principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporatii multinationale si municipalitati, inclusiv persoane fizice. Compania are reprezentare nationala, fiind prezenta in toate orasele mari din Romania prin agentiile Raiffeisen Bank.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Cum și ce mai citesc românii? Cum se raportează la inteligența artificială?

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Lectura, o pasiune în continuă schimbare Cum și ce mai citesc românii? Cum se...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv