luni, aprilie 22, 2024

Ţuca Zbârcea & Asociaţii câștigă premiul atribuit de Euromoney pentru expertiza în domeniul litigiilor și arbitrajelor

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România în domeniul: Litigii și Arbitraje” în cadrul galei Benchmark Litigation 2020 Europe Awards, organizată de Euromoney Legal Media Group. 

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată Firma de Avocatură a Anului din România în domeniul: Litigii și Arbitraje în cadrul galei Benchmark Litigation 2020 Europe Awards, organizată de Euromoney Legal Media Group. 

Euromoney Legal Media Group a organizat ediția a doua a ceremoniei de decernare a premiilor pentru cele mai bune firme de avocatură în domeniul litigiilor și arbitrajelor: Benchmark Litigation 2020 Europe Awards. Cele 79 de distincții din acest an au revenit firmelor de avocatură, echipelor și avocaților specializați în soluționarea litigiilor cu cele mai spectaculoase realizări în ultimele 12 luni.

Din România, 8 societăţi de avocaţi au intrat în competiția pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului în domeniul: Litigii și Arbitraje”.

Potrivit reprezentanților Benchmark Litigation Europe: „Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată, în acest an, ca fiind cea mai bună firmă de avocatură din România în domeniul soluționării diferendelor. Întâi, este unul dintre jucătorii de frunte din România și deține o reputație solidă pe piața litigiilor și arbitrajelor, în special în domeniul arbitrajelor internaționale. De asemenea, echipa este foarte apreciată pentru activitatea privind soluționarea litigiilor comerciale. În general, firma a continuat să aibă o prezență susținută pe piața locală, evidențiindu-se prin practica variată și instrumentarea de cauze complexe. Nu în ultimul rând, clienții vorbesc în termeni elogioși despre Țuca Zbârcea & Asociații, remarcând faptul că deține o echipă de „Avocați foarte buni, pasionați de munca lor, [cu] excelente abilități juridice”, a declarat Danielle Ngwana-Joseph, Editor al Benchmark Litigation Europe.

De asemenea, Florentin Țuca (foto), Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații a adăugat: „O recunoaștere care ne onorează și ne bucură enorm și care înseamnă o nouă confirmare a calităților excelenților avocați litiganți ai firmei. În plus, este un premiu care, în aceste vremuri tulburi, ne obligă să punem umărul pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, inclusiv a dreptului la apărare și a dreptului la un proces echitabil”.

Premiul „Firma de Avocatură a Anului din România în domeniul: Litigii și Arbitraje” este una dintre cele mai prestigioase distincții conferite de o publicație internațională pentru expertiza în domeniul litigiilor și arbitrajelor. Această recunoaștere completează recunoașteri similare obținute recent din partea editorilor Chambers & Partners, Legal 500 și Global Arbitration Review (GAR). Astfel, pe lângă faptul că este cotată pe prima poziție în aria Dispute Resolution de către Legal 500 EMEA și Chambers Europe, Țuca Zbârcea & Asociații a fost și în acest an apreciată de publicația Global Arbitration Review pentru activitatea în domeniul arbitrajelor internaționale, fiind nominalizată printre cele mai puternice firme de avocatură din lume în această materie în ghidul GAR 100 – ediția 2020. De asemenea, Robert Roșu, coordonatorul departamentului de litigii și arbitraje interne al Țuca Zbârcea & Asociații, este considerat a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale, în ediția 2020 a Legal 500 – EMEA.

Lista premianților din cadrul Benchmark Litigation 2020 Europe Awards este disponibilă aici – https://benchmarklitigation.com/NewsAndAnalysis/Benchmark-Litigation-2020-Europe-Awards-Winners-Announced/Index/5704

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv