joi, iulie 18, 2024

Asociația Investitorilor în Real Estate: Suntem pregătiți pentru reîntoarcerea angajaților la birou

Clădirile noastre de birouri au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaților la locul de muncă, în urma eforturilor considerabile de a implementa măsurile obligatorii în vigoare, de prevenție în sănătatea publică. Urmărim în permanență și cu mare atenție toate informările oficiale ale autorităților. Suntem și rămânem într-o continuă adaptare având ca scop principal sănătatea și siguranța oamenilor, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Investitorilor în Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors).

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Clădirile de birouri au fost adaptate noii realități, în conformitate cu toate măsurile obligatorii de prevenție în sănătate publică, anunță AREI.

Clădirile noastre de birouri au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaților la locul de muncă, în urma eforturilor considerabile de a implementa măsurile obligatorii în vigoare, de prevenție în sănătatea publică. Urmărim în permanență și cu mare atenție toate informările oficiale ale autorităților. Suntem și rămânem într-o continuă adaptare având ca scop principal sănătatea și siguranța oamenilor, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Investitorilor în Real Estate din România (AREI – Association of Real Estate Investors).

Asociația Investitorilor în Real Estate este cea mai importantă organizație de acest fel din domeniul imobiliar din România. Având ca membri companii de calibru ce dezvoltă proiecte inovatoare și de impact, AREI aduce laolaltă cei mai semnificativi investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât și pe cele de clădiri rezidențiale, spații comerciale și logistice. Printre membrii AREI se găsesc cei mai mari și mai relevanți proprietari de clădiri de birouri, activi în țara noastră.

„Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranță la birou a fost preocuparea principală a asociației și fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autoritățile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranța și sănătatea publică este și va rămâne prioritatea zero pentru noi,” explică Antoanela Comșa, președintele Asociației Investitorilor în Real Estate.

Despre măsurile luate în clădirile noastre de birouri amintim următoarele: instalarea de panouri separatoare la recepția clădirilor, igienizarea și curățarea conform protocoalelor impuse de autoritățile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scări și la intrări, marcarea orientativă în lifturi și zonele de așteptare, instalarea de dispensere cu substanțe de dezinfectare a mâinilor în toate zonele de acces în clădiri, în spațiile comune, lângă ușile cu deschidere manuală și în apropierea lifturilor, crearea de culoare și zone speciale dedicate furnizorilor și curierilor.

„Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajații s-au întors, treptat – treptat la birou, înțelegem că unele preocupări ale celor care doresc să revină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens, am pus la dispoziția chiriașilor noștri multiple opțiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete și trotinete, mai spun reprezentanții asociației.

Despre AREI:

Asociația Investitorilor în Real Estate (AREI – Association of Real Estate Investors) este cea mai importantă organizație de acest fel din domeniul imobiliar din România, care aduce laolaltă cei mai semnificativi investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât și pe cele de clădiri rezidențiale, spații comerciale și logistice.

Misiunea AREI este de a reprezenta, promova, susține și proteja interesele investitorilor din real-estate, membri ai asociației, cu un focus constant pe colaborări profesionale de înaltă anvergură atât în mediul privat, cât și public, prin participarea și contribuția constantă în cadrul procedurilor de consultare publică.

Înțelegând importanța creării unor standarde înalte de lucru care să fie respectate de toți membrii organizației, AREI reunește 24 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Lion’s Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Țiriac Imobiliare. Mai multe informații despre noi puteți găsi aici – Arei.ro.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv