vineri, iulie 19, 2024

Cum să-ți reduci cu până la 40% cheltuielile cu asigurările: Leader Team Broker lansează ”Auditul programului de asigurare”

În noul context economic generat de COVID-19, Leader Team Broker, specializată în managementul riscurilor și brokeraj de asigurări pune la dispoziția companiilor ”Auditul programului de asigurare”, un produs care ajută la reducerea cu până la 40% a costurilor cu polițele de asigurare.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

În noul context economic generat de COVID-19, Leader Team Broker, specializată în managementul riscurilor și brokeraj de asigurări pune la dispoziția companiilor ”Auditul programului de asigurare”, un produs care ajută la reducerea cu până la 40% a costurilor cu polițele de asigurare.

”În perioade de criză, primele măsuri pe care le iau companiile au ca scop optimizarea cheltuielilor și un control mai eficient al acestora. De regulă, sunt analizate prioritar costuri ale căror beneficii nu sunt la vedere și, de multe ori, asigurările se numără printre ele. În același timp însă, experiența ne-a arătat că, uneori, companiile plătesc nejustificat de mult pentru programe de asigurări pe care le consideră complexe dar care nu sunt de fapt acoperitoare.  În opinia noastră, optimizarea cheltuielilor se poate face cu ajutorul unui audit al programului de asigurare și nu prin renunțarea la anumite polițe incluse în program”, explică Alexandra Elena Durbacă, director executiv Leader Team Broker.

Plecând de la situații punctuale identificate de-a lungul anilor, Leader Team Broker a creat și testat pe parcursul anului trecut un produs care ajută companiile să-și creeze un program de asigurare potrivit domeniului de activitate și tipurilor de riscuri la care este expusă compania și pe care trebuie să le asigure.

”Am descoperit situații în care programul de asigurare era pur și simplu un teanc de polițe care nu protejau  însă clientul pe măsura costurilor plătite. Am descoperit de asemenea situații în care clientul era expus riscului de a nu fi despăgubit din cauza unor detalii juridice cărora nu li se acordase atenție. Astfel de cazuri ne-au determinat să creăm un produs dedicat, realizat de  o echipă de specialiști, cu competențe complementare, capabili să analizeze și să construiască cele mai bune soluții de asigurare pentru clienții noștri. Rezultatul implementării produsului a fost creșterea beneficiilor companiei la costuri mai mici”, explică oficialul companiei.

O companie poate solicita Auditul programului de asigurare ca și serviciu de consultanță independent dar beneficiază de gratuitatea serviciului dacă decide să își creeze propriul program de asigurare cu Leader Team Broker.

Echipa care realizează ”Auditul programului de asigurare” are expertiză de peste 14 ani în domeniul riscurilor corporate, al daunelor și a plasării riscurilor pe piața națională și internațională.

Leader Team Broker are în portofoliu peste 700 de soluții/produse de asigurare oferite de 30 de asigurători naționali și internaționali. Printre acestea se numără produse unicat, inovative pentru piața din România printre care asigurările de cyber risk, asigurările de răspundere IT, asigurările de răspundere profesională sau asigurările de sănătate privată.

Compania, specializată în managementul riscurilor și brokeraj de asigurări, a intermediat în 2019 prime de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 26% față de anul anterior. Strategia de dezvoltare din 2019 a condus la un avans al veniturilor companiei cu 22%, față de anul anterior, aproape de pragul de 1 milion de euro.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu peste 14 ani experiență în  managementul riscului și asigurări. Compania numără în prezent 40 de angajați și parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât și la nivel național prin birourile existente în Sibiu, Brașov, Deva, Oradea, Satu Mare și Bacău. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurări din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). În anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din România”, oferit de Media XPrimm iar în anul 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale naționale și internationale, având la bază un program de asigurări personalizat. Detalii pe  https://leaderteam.ro/audit-asigurari/

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv