sâmbătă, aprilie 13, 2024

SAS oferă gratuit o platformă de analiză a impactului COVID-19 la nivel mondial

SAS, lider global în analytics, a lansat COVID-19 Data Analytics Resource Hub, o platformă de resurse gratuite, menită să ajute companiile și populația să lupte împotriva noului coronavirus. Platforma are la bază cele mai inovative tehnologii de analiză avansată de date ale SAS.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

SAS, lider global în analytics, a lansat COVID-19 Data Analytics Resource Hub, o platformă de resurse gratuite, menită să ajute companiile și populația să lupte împotriva noului coronavirus. Platforma are la bază cele mai inovative tehnologii de analiză avansată de date ale SAS.

SAS COVID-19 Data Analytics Resource Hub oferă numeroase resurse și instrumente gratuite bazate pe analytics pentru a combate pandemia în trei etape: Reacție, Revenire și Reinventare. Utilizatorii platformei pot monitoriza cele mai recente statistici globale și pot accesa date în timp real despre Covid-19 și soluții de analiză avansată pentru a descoperi tendințe și informații noi.

Informațiile în timp real despre Covid-19 sunt disponibile gratuit și pot fi vizualizate prin intermediul Coronavirus Dashboard Report, un instrument puternic de vizualizare, care utilizează capabilitățile SAS de Visual Analytics și platforma SAS Viya. Utilizatorii au posibilitatea de a transforma cele mai recente statistici în grafice și diagrame interactive, reușind să identifice locația, statusul și nivelul de răspândire a virusului oriunde pe glob.

Dashboard-ul SAS va fi prezentat utilizatorilor români în cadrul unui eveniment virtual ce va avea loc joi, 7 mai, participarea fiind gratuită. Gazda webinarului va fi Dorian Hodorogea, Analytics Customer Advisory for Greece and Eastern Europe în cadrul SAS, care va dezbate alături de invitatul special, Radu Soviani, jurnalist independent și comentator financiar, cu o experiență de 20 de ani în mass-media economică din România subiecte precum:

  • Cum sunt afectate companiile, consumatorii și economia românească de criza emergentă
  • Care sunt cele mai mari provocări și cele mai bune soluții pentru a depăși această situație
  • Avantajele utilizării instrumentelor de vizualizare și analiză în scopul înțelegerii datelor disponibile la nivel mondial în contextul Covid-19
  • Folosind date de tipul geo-locație, analize și vizualizari interactive, ușor de customizat, precum și filtre, pentru a putea analiza și înțelege evoluția și răspândirea la nivel global a Covid-19
  • Cum poate fi folosit SAS Dashboard for Covid-19 de către compania și consumatorii dvs

Pentru cei care își doresc să aprofundeze analiza informațiilor despre Covid-19, noul SAS Data Discovery Environment oferă acces gratuit timp de 30 de zile pentru platforma SAS Viya. Utilizatorii pot accesa dashboard-uri și rapoarte detaliate, dar și date despre Covid-19 consolidate din surse precum Organizația Mondială a Sănătății și diferite consilii naționale de sănătate la nivel mondial. Aplicația permite crearea de modele predictive solide, previziuni și rapoarte, prin intermediul unor capabilități precum machine learning, data mining, optimization și model management.

SAS COVID-19 Data Analytics Resource Hub reunește profesioniști analytics din întreaga lume pentru a explora și colabora în vederea combaterii pandemiei și oferă utilizatorilor numeroase informații, articole și inițiative demarate de SAS în lupta împotriva Covid-19.

Studiile de caz disponibile pe platformă oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra modului în care clienții și partenerii SAS utilizează soluțiile de analytics pentru a vizualiza, previziona și pentru a lua decizii informate, care vor ajuta la crearea unui prezent mai sigur și a unui viitor fără Covid-19. Spre exemplu, centrul medical din Cleveland folosește modele predictive pentru a ajuta spitalele să planifice nevoile curente și viitoare de echipamente și medicamente, iar Institutul Robert Koch utilizează platforma de previzionare, implementată în doar câteva zile, pentru a monitoriza și optimiza resursele indispensabile precum ventilatoarele și paturile de terapie intensivă.

Despre SAS

SAS este lider global în business analytics. Produsele și serviciile SAS sprijină clienții din întreaga lume prin transformarea datelor în informații valoroase, care să sprijine deciziile strategice de business.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Asociația Energia Inteligentă: Un pas mic spre eradicarea sărăciei energetice extreme – Registrul Național al Caselor fără Energie Electrică

Până la realizarea REGISTRULUI NAȚIONAL AL CASELOR FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ (RNCFEE) se invoca lipsa informațiilor despre cetățenii care trăiesc...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv