luni, aprilie 22, 2024

Castrol România donează materiale de protecție pentru 22 de spitale din România

România se apropie de vârful pandemiei de Coronavirus, iar specialiștii estimează că, ȋn curând, sistemul de sănătate din țara noastră va atinge sau chiar depăși capacitatea maximă de ȋngrijire a pacienților. Spitalele și personalul medical au, ȋn continuare, nevoie de materiale sanitare și echipamente de protecție pentru a face față fluxului tot mai mare de bolnavi. Ȋn acest context, prin proiectul #CastrolVăMulțumește, mesaj destinat personalului medical din linia I, Castrol Romania donează echipamente de protecție, dezinfectanți și biocide pentru 22 de spitale din România, cu sprijinul Asociatiei INACO-Inițiativa pentru Competitivitate.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

România se apropie de vârful pandemiei de Coronavirus, iar specialiștii estimează că, ȋn curând, sistemul de sănătate din țara noastră va atinge sau chiar depăși capacitatea maximă de ȋngrijire a pacienților. Spitalele și personalul medical au, ȋn continuare, nevoie de materiale sanitare și echipamente de protecție pentru a face față fluxului tot mai mare de bolnavi.

Ȋn acest context, prin proiectul #CastrolVăMulțumește, mesaj destinat personalului medical din linia I, Castrol Romania donează echipamente de protecție, dezinfectanți și biocide pentru 22 de spitale din România, cu sprijinul Asociatiei INACO-Inițiativa pentru Competitivitate.

Valoarea donației se ridică la 35.000 de Euro și va fi suportată integral de către Castrol Lubricants RO, unul dintre cele mai importante branduri de uleiuri de motor din România. INACO-Inițiativa pentru Competitivitate este partenerul responsabil de partea logistică a proiectului – achiziția și distribuția produselor și echipamentelor.

Reprezentanții Castrol afirmă că, prin această inițiativă, ȋși doresc să contribuie la protecția personalului medical din prima linie, ca aceștia să lucreze într-un mediu cât mai sigur, care să nu le pună sănătatea în pericol și să ȋi ajute să depășească zilele dificile ce vor urma.

Lista integrală a spitalelor care vor primi donațiile din partea Castrol Romania, cu sprijinul INACO:

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ARAD

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ ELENA BELDIMAN BÂRLAD

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ MAVROMATI BOTOȘANI

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BRAȘOV

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BRAȘOV

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ CARANSEBEȘ

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CĂLĂRAȘI

SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANȚA

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN CONSTANȚA – Palazu Mare

SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DEVA

SPITALUL MUNICIPAL “ANGHEL SALIGNY” FETEȘTI

SPITALUL MUNICIPAL CAREI

SPITAL ORĂȘENESC NEGREȘTI OAS

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SATU MARE

SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ

SPITALUL MUNICIPAL CARITAS ROȘIORI DE VEDE

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU

INSTITUTUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE MARIUS NASTA, BUCUREȘTI

SPITALUL CLINIC COLENTINA BUCUREȘTI

Mulțumim DHL România pentru livrarea și transportul în condiții optime a cutiilor și a paleților către spitalele din toată țara.

Castrol este unul dintre cele mai importante branduri de lubrifianți din lume. Pasiunea pentru performanță și inovație a permis brandului să creeze pentru mai bine de 100 de ani uleiuri care stau în centrul a numeroase pionierate tehnologice terestre, aeriene, maritime și din afara spațiului. Astăzi, Castrol conduce sustenabilitatea și trecerea la un nivel mai scăzut de carbon pentru următorii 100 de ani.

Castrol face parte din grupul BP și servește clienții și consumatorii din sectorul auto, marin, industrial și energetic. Produsele noastre sunt recunoscute la nivel mondial pentru inovație și performanță ridicată prin angajamentul nostru pentru o calitate premium și tehnologie de ultimă oră. Pentru a afla mai multe despre Castrol, accesați www.castrol.ro.

 

INACO – Inițiativa pentru Competitivitate este o comunitate non-profit cu peste 60 de experți voluntari – economiști, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialiști în digitalizare, știință și tehnică, în relații internaționale, branding, comunicare și PR, social shaper, global futurist. Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educație digitală inteligentă, prin construcția de Smart Lab-uri 4.0 în toate unitățile de învățământ din ţară și instruirea profesorilor. Momentan, există patru SmartLab-uri în România: la Şcoala gimnazială nr. 45 “Titu Maiorescu”, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Național “Grigore Moisil” – toate din București și SmartLab pe platforma Măgurele Science Park.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv